8 måneder


Posted On Nov 2 2012 by

Så er jeg blevet fjeldabe, mor, far, Idéfix og jeg er flyttet til Norge og der er sket helt vildt meget i mit liv siden sidst. Det er jo også lang tid siden jeg var 2½ mdr. Siden da har vi været på Playitas på de Kanariske øer, det var meget sjovt, havde det lidt skidt den første uge så sov en del, men jeg tog hævn i uge to. Mor og far fik den fremragende idé at vi skulle bestige et bjerg med klapvogn, med mig i, de gav dog hurtigt op, og i stedet gik vi 10 km. Jeg sov næsten hele turen, tror mine forældre, jeg turde da ikke åbne øjnene. På de 14 dage vi var afsted fik jeg også charmet mig ind hos de spanske seniõritas. Jeg var også ude at bade i hotellets pool, jeg kan godt lide vand. Kort før vi tog på ferie fik far en fyreseddel, så han blev vist lidt bekymret for vores lille familie, men jeg har gjort alt hvad jeg kan for at opmuntre ham og mor.

Efter min succes med ikke at sove så meget den anden uge af ferien, besluttede jeg mig for at fortsætte på den måde, mor og far havde jo også fået sovet ud, de havde holdt ferie. Jeg kom tilbage til slænget i mødregruppen og hyggede mig med de andre og var i babybio og forsøgte at charme mig ind hos Josefine. Vi har også været på kunstmuseum og se noget gammelt kunst, noget nyt og selv lavet noget. De malede mine fødder og hænder. Efter sommeren blev min far tilbudt noget arbejde på Sjælland som han sagde ja til, så den første uge han var der, var familien hos mormor i Tibirke. Fredag ringer far så og spørger om vi vil flytte til Norge for han er blevet tilbudt job, og fjollet som mor er, siger hun ja, uden at spørge mig!!! Og så går det stærkt, far arbejder HELE TIDEN så mor og jeg er alene meget af tiden, tror far savner mig når han ikke er hjemme. Men far har heldigvis tid til at være hjemme da jeg bliver et ½ år, og da mor og far har fået den fjollede idé at jeg ikke må få sukker spiste de mig af med en frugt kage. Der kommer et billede af “kagen” senere, skal lige have min far op i gear så han kan klare det der halløj med computeren.

Huset i Gug bliver lejet ud og vi finder noget at bo i i Norge, alle mine ting bliver pakket i kasser og lige pludselig er hele huset tomt og alt er fyldt i en stor lastbil som far og Frank kører til Norge i. Mor og jeg kører ud til bedstemor og bedstefar og sover 2 gange. lørdag kører mor og jeg skal være alene med bedstemor, stakkels bedstemor. Søndag kommer far igen og vi bliver færidge med huset, næsten, inden vi kører mod Hirtshals for at sejle til Norge.

Nu er jeg så blevet fjeldabe, har været ude i sneen som det ses på billederne. Da jeg kom til Norge kunne jeg kravle lidt, ikke altid den vej jeg ønskede, men nu går det stærkt, jeg er over alt så mor og far har lavet et fængsel i huset så jeg ikke stikker af, og jeg er også kommet til at sove i sele i min barnevogn, tror de jeg vil stikke af? Den sidste uge har jeg fået lov at genere far om natten, tror måske mor trænger til lidt søvn, så nu må man ikke være oppe om natten og larme, så jeg forsøgte med bare at gå rundt i sengen i et par timer og pludre lidt. Det var heller ikke vel set, så nu må jeg bide i det sure æble og sove det meste af natten. Men de skal ikke tro de bestemmer alt, så jeg vækker dem kl 4-4.30, godt at urene blev stillet en time tilbage, så kan de lære det de forældre. Der er også kommet en masse billeder af mig hvor jeg hygger mig sammen med mor og far.

Last Updated on: November 2nd, 2012 at 7:49 pm, by admin


Written by admin